index Dé oplossing voor al uw orthodontische problemen

Ortho = Solutions | hulpmiddelen orthodontie

BELANGRIJKE MEDEDELING

Geachte relatie,

Na een turbulente week en ongekende acties van overheden rond COVID-19 (het nieuwe corona virus), zijn openbare, particuliere instellingen en bedrijven over de hele wereld zwaar getroffen. Als bedrijf in medische hulpmiddelen zijn strenge gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen tijdens onze productieprocessen ons niet vreemd.

Toch hebben wij aanvullende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen toegepast om de risico’s voor ons personeel, voor u en uw patiënten te verminderen en de verspreiding van het virus te vertragen.

Zo zijn er reisvoorschriften en selectieprocedures gevolgd die van toepassing zijn voor onze medewerkers en relaties. Geen onnodige reizen of andere activiteiten, geen klanten bezoeken en geen bezoek aan ons bedrijf. Tevens zijn personen die een risico voor zichzelf en anderen volgen geadviseerd thuis te blijven.

Mede door de tijdelijke sluiting van meer dan 95% van de praktijken die wij dagelijks bezoeken hebben wij in samenspraak met onze vervoerders maatregelen genomen wat betreft de nachtdistributie.

Vanaf maandag 23 maart zal er een volledige stop komen op de nachtdistributie, tevens zal er vanaf die datum alleen een noodteam dagelijks de ingekomen stukken beoordelen.

Deze maatregelen zijn tot minimaal 28 april van kracht indien er geen aanpassingen van de overheid of beroepsgroep worden gedaan.

Bij calamiteiten zoals nood en trauma zijn wij telefonisch wel bereikbaar via de reguliere telefoonnummers.

___________________________________________________________________________________________________

 

Ortho = Solutions verkoopt en vervaardigt alle mogelijke uitneembare apparaten op het gebied van de orthodontie. Een team van technici staat garant voor een vakkundige verwerking van uw opdrachten waarbij uw wensen, duidelijke communicatie en overleg voorop staan.

Ook op het gebied van kaakchirurgie bent u bij ons aan het juiste adres, wij leveren exclusief Surgi-Tec producten.

Orthodontie

Orthodontie

Kaakchirurgie

Kaakchirurgie